Cappricia

Prekės kodas: Cappricia
Prekė parduodama tik fiziniuose prekybos taškuose. Susisiekite su prekės vadybininku dėl prekių užsakymo
Turite klausimų?

Aprašymas

•       selekcininkas  „Lantmänen Seed BV“, Nyderlandai,

•        Lietuvoje registruota 2017 m., standartinė veislė AVTS

•        augalai vidutinio aukščio,

•        labai atspari išgulimui 8,6 balo,

•        1000 grūdų vidutinė masė 48 g,

•        labai žiemkentiška

Veislės savybės

Veislės ūkinio vertingumo tyrimai atlikti 2014-2016 m. Šilutės, Kauno, Pasvalio ir Vilniaus AVT skyriuose, gautas vidutinis 10,64 t/ha arba 107,6 proc. lyginant su standartu. Didžiausias šios veislės derlius buvo išaugintas 2015 m. Pasvalio AVT skyriuje 16,37 t/ha arba 114 proc. lyginant su standartu. 1000 grūdų vidutinė masė 47,9 gr. Veislė tolerantiška pavasariniam pelėsiui, geltonosioms rūdims, vidutiniškai tolerantiška varpų septoriozei ir miltligei.

Grūdų kokybė

Vidutinis  baltymų  kiekis  buvo 10,7  proc.,  krakmolo – 69,3  proc.  Grūdų  natūrinis  svoris–71,8 kg hl-1

*2014 m.- Grenado, SW Talentro; 2015 m.- Remiko, SW Talentro; 2016 m.- Remiko, Sequenz

Naujienos
Vasarojaus sėja: kada sertifikuotos sėklos atneša pelno?
2021 04 15
Vasarojaus sėja: kada sertifikuotos sėklos atneša pelno?
Sėjos laikas. Lietuvoje prasidėjo vasarojaus sėja. Balandį sėjami visų rūšių (migliniai ir pupiniai) vasariniai javai, cukriniai runkeliai, vasariniai rapsai, kukurūzai bei įvairios žolės, sodinamos bulvės. Lengvesnėse dirvose vasarojaus sėja prasidėjo dar kovo pabaigoje, kai vidutinė oro temperatūra pakilo iki 8-140C. Ilgalaikės orų prognozės rodo, kad visą balandį dienomis vyraus nuosaikiai šilti (8-15 0C), o naktimis vėsūs orai. Bus ir kritulių, ir šalnų, stipresnės sausros nelaukiama. Teoriškai tokie orai yra tinkamiausi vasarojaus sėjai.
Plačiau
Susisiekite su mumis

Linasagro.lt puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.

Išsami informacija apie slapukus ir jų naudojimo tvarką