N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis

2023 03 24

N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis

Produktas sudarytas iš Azotą fiksuojančių bakterijų, yra novatoriška technologija, pagrįsta kruopščia bakterijų atranka iš filosferos.

Agronominiai interesai

Mikroorganizmų vaidmu. Filosferą sudaro antžeminės augalų dalys. Šios dalys yra laikomos didžiausia mikroorganizmų buveine po dirvožemio. „N-LEAF“ sudaro 3 BAKTERIJŲ PADERMĖS, SKIRTOS AZOTO FIKSAVIMUI. Gamtoje yra daug azotą fiksuojančių bakterijų. Tačiau ne visos jos turi tokį patį fiksavimo potencialą ir nėra tokios gausios augalo antžeminėse dalyse. Todėl šiam gaminiui parinkome 3 bakterijas, turinčias didelį atmosferos azoto fiksavimo potencialą. Ši bakterija yra natūraliai randama daugelio augalų lapų mikrobiotoje.

Gaminio specifikacijos

Naudokite gamtos išteklius pasėliams maitinti ir natūralaus azoto pasiūlai didinti. SUDARYTAS IŠ AZOTĄ FIKSUOJANČIŲ BAKTERIJŲ. „N-LEAF“ YRA NOVATORIŠKA TECHNOLOGIJA, PAGRĮSTA KRUOPŠČIU BAKTERIJŲ PASIRINKIMU IŠ FILOSFEROS.

Šios bakterijos, patekusios ant lapijos, leis:

  • Užfiksuoti atmosferos azotą
  • Pagerinti augalų įsisavinimo efektyvumą
  • Tokiu būdu aprūpina augalą natūraliu azotu tiesiai per lapus, taip paskatindamas intensyvesnis augalų augimas, tiek esant geroms augimo sąlygoms, tiek ir sudėtingomis sausros sąlygomis.

Formulės savybės ir privalumai

„Agronutrition“ daugiau nei 10 metų dirbu su dirvožemiu ir jo natūraliomis savybėmis. Turime beveik 350 bakterijų padermių banką, kuriame yra identifikuotos bakterijos pagal jų unikalias savybes. „Agronutrition“ įgijo patirties tam, kad galėtų išskirti ir padauginti rūšis, pasižyminčias išskirtinėmis agronominėmis savybėmis. Šios bendrovės specializuota laboratorija yra sukaupusi unikalių žmogiškųjų ir technologinių įgūdžių Prancūzijoje.

Naudojimo rekomendacijos

NAUDOJIMAS ant pakankamai išsivysčiusių lapų:

  • KVIEČIAI: 0,5 l/ha 1-2 bamblio starpsnyje, kai BBCH 31-32
  • RAPSAI: 0,5 l/ha vegetacijos pradžioje - stiebo ilgėjimo pradžioje, kai BBCH30
  • KUKURŪZAI: 0,5 l/ha ant 4-5 lapų, kai BBCH 14-15
  • SAULĖGRĄŽOS: 0,5 l/ha ant 4-5 lapų, kai BBCH 14-15
  • SOJA: 0,5 L/ha V2 stadijoje (BBCH 12)
  • BULVĖS: 0,5 l/ha ant 4-5 lapų, kai BBCH 14-15
  • DARŽOVĖS: 0,5 l/ha, kai BBCH 13-31
  • VYNUOGĖS: 0,5 l/ha, kai BBCH 17-71
  • VAISMEDŽIAI : 0,5 l/ha, kai BBCH 31-39

VARTOJIMAS ANT LAPŲ ant pakankamai išsivysčiusios lapijos.

Daugiau informacijos teiraukitės pas savo regiono vadybininką.

Regionų agronomai: https://www.linasagro.lt/regionu-agronomai

Galerija
N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis N-LEAF – ekologinis sprendimas su intensyviomis lapų baketrijomis

Linasagro.lt puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.

Išsami informacija apie slapukus ir jų naudojimo tvarką